باتری کارتخوان 8210 از قطعات مهم و کلیدی این دستگاه می باشد. به طور کلی هر کارتخوان دارای دو نوع باطری داخلی و خارجی می باشد. باطری خارجی در قسمت پشت دستگاه قرار دارد و قابل مشاهده است در صورتی که باطری داخلی یا همان باتری بک آپ در داخل دستگاه تعبیه شده و شما نمیتواند آن را مشاهده کنید.
باتری کارتخوان newpos 8210 از دسته باطری لیتیومی بوده که ظاهر آن همانند باطری قلمی می باشد. این در حالی است که در عمل بسیار متفاوتند.
خدمات کارتخوان ایران تامین کننده انواع باتری کارتخوان از برندها و مدلهای محتلف دستگاه پوز میباشد. برای سفارش خرید باتری 8210 با ما تماس بگیرید.
فهرست مطالب
باتری کارتخوان 8210 کار نمی کند چه کار کنم؟
در صورتی که باتری کارتخوان newpos 8210 شما کار نمی کند، قبل از هرچیز موارد زیر را چک کنید:
- سوکت شارژر را بررسی کنید (دچار شکستگی یا لق شدگی نباشد)
- با یک شارژر آمپر پایین روند شارژ شدن دستگاه را چک کنید (به هیچ وجه از شارژر های فست شارژ استفاده نکنید)
- درب پشت دستگاه را باز کنید و اتصال سوکت باتری به شارژر را بررسی کنید
قیمت و نحوه خرید باتری 8210
در صورت تمایل به خرید و اطلاع از قیمت باتری 8210 می توانید به صفحه تعمیرات کارتخوان خدمات کارتخوان ایران مراجعه کنید و با کارشناسان ما تماس بگیرید.
ویژگی باطری کارتخوان 8210
باطری کارتخوان 8210 از نوع لیتیومی است که می تواند بین یک تا پنج روز شارژ نگه دارد. میزان نگهداری شارژ هر دستگاه بستگی به مواردی مانند تعداد تراکنش در روز، تعداد رسید چاپی و… دارد. شما میتوانید با مدیریت کردن میزان مصرف خود، عمرباتری را افزایش دهید و از این طریق مصرف شارژ را کاهش دهید.این دستگاه دارای دو باطری با ظرفیت 2600 میلی آمپری و ولتاژ 5 ولتی می باشد.
ویژگی باطری کارتخوان 8210 در یک نگاه:
- دو باطری با ظرفیت 2600 میلی آمپری
- ولتاژ 5 ولتی
- باطری لیتیومی یونی
- شارژدهی 1 الی 5 روزه
درصورت تمایل به خرید و اطلاع از قیمت خود دستگاه میتوانید به مطلب کارتخوان 8210 مراجعه نمایید.
چه مواردی به باتری آسیب می زند؟
درصورتی که باتری دستگاه شما آسیب ببیند می تواند در روند کار شما اختلال ایجاد کند. به همین دلیل پیشنهاد می شود موارد ذکر شده در ادامه را مورد توجه خود قرار دهید تا بتوانید عمرمصرفی باتری را افزایش دهید.
- دستگاه کارتخوان را برای مدت طولانی(مثلا بیش از 3 ساعت) در شارژ نگه ندارید.
- تاقبل از رسیدن به 15 درصد دستگاه را شارژ نکنید
- برای شارژدهی مناسب باتری حتما از شارژ خود دستگاه استفاده کنید. در صورت مناسب نبودن شارژر کارتخوان، باتری شما می تواند آسیب ببیند.
- شارژهای سریع یا به اصطلاح فست شارژ باعت آسیب زدن به دستگاه و باتری آن میشوند
- دستگاه را به صورت مداوم روشن نگذارید.
- باتری و خود دستگاه نباید در مجاورت آب یا رطوبت شدید باشد
موارد عمده خرابی باتری اینها هستند
خالی شدن سریع: یکی از نشانه های خرابی باتری، خالی شدن سریع آن می باشد. باطری سالم معمولا شارژ را به مدت طولانی نگه می دارد. ما میزان شارژدهی می تواند در مدل کارتخوان های مختلف متفاوت باشد و نمی توان زمان مشخصی برای هر دستگاه تعیین کرد. همچنین تخلیه شارژ به تعداد تراکنش، تعداد رسیدچاپی، میزان آنتن دهی و… اشاره کرد.
سولفاته شدن: زمانی که باتری دستگاه بیش از ظرفیت خود کار کند، باعث تولید ماده ای به نام اسید سولفوریک می شود. این ماده به مرور زمان در باتری رسوب می کند. اصطلاحا به این فرآیند سولفاته شدن گویند.
سوختن برد باتری: برد باتری صفحه ای کوچک مستطیلی شکل است که از دسته قطعات حساس آن به حساب می آید. این قطعه با مواردی مانند ضربه خوردن، حرارت زیاد، نوسانات برقی و…می تواند به راحتی آسیب ببیند.
در صورتی که برد باتری کارتخوان 8210 آسیب ببیند، ارزش تعمیر و استفاده دوباره ندارد.
سوالی دارید، ازما بپرسید
در صورتی که در خصوص باطری کارتخوان سیار 8210 سوالی دارید، می توانید برای ما پیغام بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ داده شود.
همچنین می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا با توجه به مشکل شما بهترین راه کار را ارائه دهند.
لینک باتری تمامی مدل های کارتخوان سیار
باتری کارتخوان G2 | باتری کارتخوان G3 | باتری کارتخوان وریفون | باتری کارتخوان D210 | باتری کارتخوان me31 | باتری کارتخوان S58 |باتری کارتخوان S910 | باتری کارتخوان 7210 | باتری کارتخوان S90
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.